Eladnám ingatlanom

Üdvözöljük az Anovo Ingatlanközvetítő oldalán!

Miért mi?

Mert 2024-ben:

 

Az eladáshoz kötelező energetikai tanúsítvány készítését, energetikai besorolás megállapítását átvállaljuk.

 

(további infó a rendeletről: itt)

 

 1. mert nem terheli jutalék a vételárat.**

 2. mert ingyenes személyes konzultáció, tanácsadás. Amennyiben szükséges értékmegállapítás nyilvános adatok alapján.

 3. mert látogatott, fizetős online felületeken hirdetünk.

 4. mert kis irodaként rugalmasak vagyunk, számunkra minden ügyfél fontos. Nem célunk az adatbázis felduzzasztása.

 5. mert 25 éves ingatlanos tapasztalattal rendelkezünk.

 6. mert kiszürjük a felesleges ingatlanlátogatásokat.

 7. mert növelve a biztonságot résztveszünk a helysziní szemléken és megtekintési nyilatkozatot töltünk ki.

 8. mert finanszírozási, biztosítási tanácsadással is segítjük az eladás folyamatát.

 9. mert teljeskörű jogi tanácsadással állunk rendelkezésére.

 10. mert veszteséget okoz, ha nem elég körültekintő az eladási ár meghatározásánál.

 

Az Anovo Ingatlanközvetítő Iroda szolgáltatásai lefedik az ingatlanpiac minden szegmensét. Ha Önnek is fontos, hogy a lehető legjobb áron értékesítse ingatlanát, akkor jó helyen jár! Az Anovo Ingatlanközvetítő csapata segít Önnek a legjobb megoldások megtalálásában, legyen szó lakóingatlanról, üzleti ingatlanról vagy akár beruházási célokból vásárolt ingatlanokról.

Miért válasszon minket?

Tapasztalat: Az Anovo Ingatlanközvetítő Iroda munkatársai évek óta tevékenykednek az ingatlanpiacon. Szakértelmünk és tapasztalatunk garancia arra, hogy az Ön ingatlana sikeresen és hatékonyan kerüljön értékesítésre.

Professzionalizmus: Az Anovo csapata elkötelezett az ügyfelek maximális elégedettsége mellett. Minden ügyfelünk számára egyedi, személyre szabott megoldásokat kínálunk, és minden lépést gondosan megtervezünk annak érdekében, hogy az ingatlanügylet gördülékenyen és problémamentesen zajlódjon le.

Marketing: Az Anovo Ingatlanközvetítő Iroda sokéves tapasztalattal rendelkezik az ingatlanértékesítés területén az ingatlan megjelenítésétől az adásvételi szerződésig segítjük Önt, így garantálva a folyamat zökkenőmentességét. Legyen szó hirdetésekről, online vagy offline marketingről, vagy éppen személyes kapcsolatokról, mi mindent megteszünk azért, hogy minél több potenciális vevőhöz juttassuk el az Ön ingatlanának ajánlatát.

Átláthatóság: Az Anovo Ingatlanközvetítő Iroda az ügyfeleivel minden lépésben együttműködik, és teljes átláthatóságot biztosít az ingatlanügyletek során. Bízhat abban, hogy minden információt pontosan és időben megkap, és minden kérdésére választ kap tőlünk.

 

Ha ingatlant kínál Komlón vagy környékén...

Hívjon a +36 30 474 03 11 telefonszámon!

 

 

A folyamat:

 

 1. Érdeklődés, időpont egyeztetés
 2. Konzultáció (Elkötelezettség nélküli személyes találkozó az ingatlanban)
 3. Amennyiben megállapodás történik, megbízási szerződés megkötése, és az ingatlan teljes felmérése energetikai szempontok szerint.
 4. Az ingatlan kiajánlása vevőinknek és marketing kampány 
 5. Megtekintések leszervezése, ingatlan bemutatása a vásárlóknak
 6. Írásos vételi ajánlat letéttel, vagy adásvételi szerződés, majd számlázás 

 

Hívjon a +36 30 474 03 11 telefonszámon!

kapcsolat

 

 

**Garantált eladási ár 12Mft érték alatt: A garantált áras értékesítés, ingatlanközvetítés azt jelenti, hogy az Ön által elképzelt eladási árat nem terheli díj, tehát 0% a közvetítési jutalék. (Az Ön által elképzelt eladási árat növeljük a jutalékunk összegével, így az közvetve vevőt terheli.) 

Az Ön által megadott árat garantáljuk, SŐT könnyen lehet, hogy az előre eltervezettnél magasabb összeghez jut az eladás után. Nincs apróbetüs rész. A megbízási szerződés, körülmények (jogi, piaci) részletesen átbeszélése után indítjuk az értékesítési folyamatot. Amennyiben bármilyen okból nem jön lére megállapodás, vagyis a megbízási szerődés aláírása, akkor Önt semmilyen költség nem terheli.